Eloltották a Minit Slovakia csarnokában keletkezett tüzet

hirek.sk | TASR 2018. június 01., 17:39

Sikerült eloltani a dunaszerdahelyi Minit Slovakia üzemben péntek délelőtt keletkezett tüzet a Múzeum utcában - közölte Ladislav Ambrovics, a cég tártulajdonosa.

Fotó: Czibula Csaba

Amint arról korábban már hírt adtunk, pénteken délelőtt, kilenc órak körül tűz ütött ki a dunaszerdahelyi, fagyasztott pékárut gyártó Minit Slovakia cég területén.

A cég társtulajdonosának elmondása szerint az üzem összes dolgozóját sikerült evakuálni. Hozzátette:

az áruszállítás nem került veszélybe a tűz miatt, azt továbbra is a szokásos módon végzik.

A tűzeset helyszínére a rendőrséget is riasztották. A rendőrök felügyelték a dolgozók és a környező utcák lakóinak evakuálását, illetve biztosították a tűzoltók és a mentők útját a helyszínre. Erről Martina Kredatusová, a nagyszombati kerületi rendőrség szóvivője tájékoztatott. A rendőrség a környező utcákat biztonsági okokból lezárta.

A tűzben megsérült egy férfi, füstmérgezés gyanújával szállították kórházba. A rendőrség a rádión és a helyi médián keresztül figyelmeztette a lakosokat, hogy ne közelítsék meg a tűzeset helyszínét és zárják be a lakásaik ablakait.

A rendőrségtől a helyszínre érkezett egy bűnügyi szakértő, a tűzoltóságtól pedig egy tűzvizsgáló. A csarnokban keletkezett tűz okát vizsgálják.

0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS