Elfogtak egy lopott autón közlekedő férfit, kábítószer is volt nála

hirek.sk | TASR 2018. június 08., 15:24

Az érsekújvári rendőrök csütörtökön elfogtak egy 33 éves, lopott autón közlekedő férfit. Az autót egy hónappal ezelőtt lopták el Nagyszombat megyében. Az illető önként átadott a rendőröknek egy üres fecskendőt, egy fehér, kristályos anyagot tartalmazó műanyag tasakot és egy fémből készült pipát is. Erről Renáta Čuháková, a Nyitrai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője tájékoztatott. Mindegyik lefoglalt tárgyat szakvizsgálatnak vetnek alá.

Rendőrségi felvétel Fotó: TASR

A szolgálatban lévő rendőrök egy gyanús járműre lettek figyelmesek, amelyet egy általuk ismert személy vezetett. Mikor a férfi észrevette a rendőröket, menekülni kezdett. A rendőrök erősítést kértek az elfogásához. A bűnügyi, közúti és rendészeti egységek is segítettek a férfi letartóztatásában. A menekülő férfi Udvard felé tartott a lopott autóval, ahol a körzeti rendőrség járőrei a szolgálati autójukkal elállták a gyanúsított útját – közölte Čuháková.

A rendőrség kábítószerrel összefüggő bűncselekmény miatt indított eljárást az ügyben. Az autólopás ügyét a szeredi körzeti rendőrség vette át.

0 HOZZÁSZÓLÁS