Az SNS alelnöke felháborodott

Hírek.sk 2018. december 02., 14:31

Katarína Cséfalvayová, a Most-Híd parlamenti képviselője, a törvényhozás külügyi bizottságának az elnöke az SNS sajtóértekezletén készült fényképet tett közzé az interneten. A felvételen a nemzeti párt alelnöke, Anton Hrnko feszít begombolt zakóban.

Anton Hrnko és Katarína Cséfalvayová Fotó: TASR

A képviselőnő elküldte a fotót a Zomri nevű szatirikus internetes portálnak, amely Cséfalvayová megjegyzéseivel és válaszaival közölte azt. Hrnko ezt azonban zokon vette és megkérte koalíciós partnerének, a Most-Hídnak a vezetését, hogy ítéljék el kolléganőjük viselkedését.

Képgalériánk:
A bejegyzés Fotó: Facebook

„Kinevetni az embert az alakja miatt, túl van az illendőség határán. Amikor olyan idős voltam, mint ő, én sem nyomtam túl sokat. Ha majd ő is olyan idős lesz, mint én, lehet, hogy majd rajta is nevetni fognak. – jegyezte meg a képviselő. – Amikor ez a kisasszonyka, aki ilyen közönségesen kinevet engem, még pelenkás kislány volt, én a Szlovák Köztársaság Nemzeti Tanácsát alapítottam, ahol ő most képviselgethet. Megkérdezem Bugár Bélát, hogy most ez a koalíción belüli új kommunikáció formája? Követelni fogom tőle, hogy nyilvánosan ítélje el ezt a viselkedést.”

Mint ismeretes, az SNS volt a kezdeményezője az ENSZ globális migránscsomagját elutasító határozat parlamenti megszavazásának, amelyet Katarína Cséfalvayová élesen bírált és a támogatás mellett állt ki.

Forrás: Infovojna
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS