Nem találtak bombát a Szlovák Takarékpénztárban

hirek.sk | TASR 2018. április 09., 11:17

A Szlovák Takarékpénztár  egyik pozsonyi bankfiókjában sem találtak bombát a rendőrök. Erről Veronika Slamková, a pozsonyi kerületi rendőrség szóvivője tájékoztatott.

 „A biztonsági pirotechnikai ellenőrzések 11.50-kor értek véget negatív eredménnyel” – tette hozzá Slamková. Egy névtelen betelefonáló hétfő délelőtt arról értesítette a hatóságokat, hogy bomba van a Szlovák Takarékpénztár egyik, közelebbről meg nem határozott bankfiókjában. Az információt Marta Cesnaková, a SLSP szóvivője is megerősítette. Tájékoztatása szerint a rendőrség az összes bankfiókot átvizsgálja, a központi épülettel egyetemben.


Nyolc óra környékén a csacai 112-e központi számra egy névtelen betelefonáló  arról értesítette a rendőrséget, hogy bomba van a Szlovák Takarékpénztár  egyik fiókjába.Mivel a fiókot a telefonáló nem nevezte meg, ezért a rendőrség az összes takarékpénztári fiókot és a fő épületet is folyamatosan átvizsgálta. A vizsgálat idejére a rendőrség döntése alapján várható, hogy a fiókokat rövid időre bezárták.

0 HOZZÁSZÓLÁS