2020. július 16., 18:12

Vajon mire számíthatunk az MKP hétvégi tisztújító közgyűlésén? - ez is a Nagyító egyik témája

Sikerül-e megfelelő elnököt választania a párt tagjainak, aki elboronálja az ellentéteket és képes újra megteremteni a magyar egységet? Ezek a kérdések foglalkoztatják leginkább manapság a közélet és a magyar jövő iránt érdeklődő felvidéki magyarságot. A Nagyító legújabb adásában erre is kerestük a választ elemzőnkkel, Kolek Zsolttal, akit ismét Pomichal Krisztián kérdezett. Nézze velünk!

Videó forrása: ma7

Az MKP tisztújítása jelenleg a legforróbb téma, amelyet politikai elemző műsorunkban terítékre tettünk. Vajon a stúdiónkban is bemutatkozott jelöltek között lesz-e az a személy, aki kivezeti a tíz éve tartó váláságából a Magyar Közösség Pártját? Esetleg majd a helyszínen is jelölnek új személyeket? 

Lehet-e hét jelöltből választani, és van-e köztük olyan tulajdonságokkal felruházott személy, akit a többség az első körben megválaszt szombaton Farnadon, a párt tisztújító kongresszusán?

Persze szokásunkhoz híven most is vetünk egy pillantást a Duna túlsó partjára, és kielemezzük, annyira kiszámíthatatlan-e a vírushelyzet, hogy emiatt törölni kellett az augusztus 20-i eseményeket Magyarországon.

Esetleg ősztől ismét komolyabb megszorításokra számíthatunk?

Külföldi kitekintőnkben pedig északra vetjük tekintetünket, ahol a lengyel elnökválasztáson meglepően szoros eredmény született. Elkapta lengyel barátainkat is a Magyarországon már elboronálhatatlannak látszó megosztottság a nemzeti és a balliberális eszméket valló táborok között? Vajon mi állhat ennek hátterében? Ezt is megtudhatja a Nagyító legújabb adásából. Nézze velünk!

Megosztás
Címkék