2024. március 20., 16:06
Frissítve: már. 21. 15:07

Tragikus baleset Téska mellett - Elhunyt a sofőr

Súlyos közlekedési baleset történt szerdán az I/16-os főúton a Rimaszombati járásban, Bátka és Gömörfüge községek között. A balesetben súlyosan megsérült 69 éves férfi a kórházba szállítás során elhunyt - közölte csütörtökön a rendőrség a közösségi oldalán.

Súlyos baleset Téska mellett
Fotó: rimava.sk

A baleset szerdán délben történt az Kálosához tartozó Téska településrész szomszédságában a Rimaszombat és Tornalja közti főúton.

Helyszíni információk szerint a személyautó sofőrje eddig ismeretlen okból áttért az ellenkező forgalmi sávba és nekiütközött a szembejövő kamionnak.

A sofőr az ütközést követően beszorult a járművébe, a kiérkező tűzoltók vágták ki a személygépkocsiból. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a bátkai futballpályáról helikopterrel szállították kórházba. A 69 éves sofőr a kórházba szállítás során elhunyt.

A kamionsofőrnél alkoholt nem észleltek, ő sértetlenül megúszta a balesetet.

A helyszínre a tűzoltók mellett rendőrségi járőr és a mentőszolgálat egysége is kiérkezett. Az I/16-os utat a mentés idejére mindkét irányban lezárták, mintegy két és fél órára. Kerülni Bátkából Rimaszécs, Tornaljáról Sajószentkirály, vagy Hanva felé lehetett.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.