2021. augusztus 29., 17:29

Tovább foszlik a legkisebb kormánypárt

František Majerský, az Egészségügyi Mentők Szlovákiai Kamarájának elnöke nyílt levélben jelentette be kilépését a Za ľudí nevű kormánypártból.

Kilépett ő is
Fotó: TASR
František Majerský

A politikus, aki a legkisebb kormánypárt elnökségének is a tagja volt, döntését a pártban zajló eseményekkel indokolta.

Véleménye szerint olyan dolgok történnek a tömörülés soraiban, amelyek ellen korábban a párt is fellépett. Mint fogalmazott: nem hajlandó tovább nézni, ahogy a párt működésképtelenné válik, és bizonyos tagjai a saját érdekeiket helyezik előtérbe a képviselni hivatott emberek érdekei helyett.

A párt érthetetlen döntéseket hozott és a felbomlás előtt áll.

Nem az a párt vagyunk, amely az embereknek akar segíeni, nem az a párt vagyunk, amely az emberek érdekeit képviseli ... Egyáltalán nem azok vagyunk, amiért létrejöttünk."

- fogalmazott.

Mint hozzáfűzte, maga is része a társadalom tévedésének, azoknak az embereknek a tévedésének, akik abban hittek, hogy a párt változást hozhat. Ez azonban nem történt meg, sőt olyan dolgokat tesz, amelyek ellen harcolni akart. Ennek a sasszézásnak nem kíván részese lenni, ezért távozik a Za ľudí soraiból.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.