2022. július 27., 07:55

Slovan-Fradi: A rendőrség figyelmeztet, ha rendbontás lesz, lépni fognak

Roman Mikulec (OĽANO) belügyminiszter arra kéri a szurkolókat, ne keverjék össze a szerdai Slovan Bratislava-Ferencváros Budapest labdarúgó-mérkőzést a szorítóval és az adrenalinsportokkal. „Mindenkit arra kérek, viselkedjen rendesen és tartsa be a rendőrség utasításait" - tette hozzá.

Roman Mikulec
Fotó: TASR

Arra kérte az embereket, tartsák tiszteletben a korlátozásokat. Emlékeztetett, hogy a rendőrség biztonsági intézkedések bevezetésére készül, ügyel a közrendre, valamint a forgalom zavartalanságára.

A rendőrség készül a mérkőzésre, és felügyel, hogy az utcákon rend legyen. Az elsődleges cél az emberek életének és egészségének védelme, valamint a közrend fenntartása"

- mondta.

A rendőrség figyelmeztetett, ha rendbontás lesz, lépni fog, és minden jogi eszközt igénybe fog venni, ha a két klub szurkolói akadályoznák a közlekedést. „Ezúton is arra kérjük a lakosokat, tartsák tiszteletben a rendőrség utasításait, tegyenek eleget a felszólításainak, és legyenek tekintettel a többiekre" - írta a rendőrség a közösségi hálón.

Mint ismert, a két klub 1992-es kupatalálkozóján a szlovák hatóságok aránytalanul, brutális eszközökkel léptek fel a ferencvárosi szurkolókkal szemben. 

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.