2023. március 29., 08:21

Pisztollyal fenyegette a hangos ukránokat egy szakolcai férfi

Egy 41 éves részeg férfi pisztollyal és késsel fenyegette meg a szomszédságában tartózkodó ukrán családot Szakolca közelében.

Ráfázik
Fotó: Twitter

Az eset még vasárnap történt. A kivonult rendőrök szerint a férfit az ukránok állítólag túl hangos zenehallgatása zavarta és először az ajtón dörömbölt, majd az udvaron pisztollyal fenyegetőzött, sőt egy kést is előhúzott, hogy nyomatékot adjon követelésének.

Ezt követően egy családi ház melléképületében bújt el. A rendőrség különösen súlyos bűncselekményként könyvelte el az esetet és egy kommandót küldött a helyszínre, rendőrségi tárgyalók kíséretében. Miután a férfi előjött rejtekéből azonnal letartóztatták és a rendőrőrsre szállították.

A férfi ellen nyomozást indítottak illegális fegyverviselés, fegyverkereskedelem és veszélyes fenyegetés ügyében. A rendőrök több fegyvert is lefoglaltak, ezeket szakértők vizsgálják meg. A tettes továbbra is őrizetben marad. Amennyiben bűnösnek találják, a törvény értelmében három évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.