Piruettek hat résztvevővel a Rozsnyóra vezető főúton

2020. július 4., 15:45
ma7 | TASR

A rendőrség nyomoz egy közúti baleset ügyében, amely pénteken a délutáni órákban történt Szalóc és Berzéte között a Rozsnyói járásban.

Egy rozsnyói illetőségű 34 éves nő Volkswagen Sharan típusú gépkocsijával Szalóc felől Berzéte irányában haladva egy enyhén jobboldali kanyarban, feltehetően figyelmetlenségből átsodródott a túloldali sávba, ahol egy DAF típusú teherautó oldalának ütközött. Ezt követően egy Citroën Jumperrel is ütközött, amelyet egy 47 éves kassai férfi vezetett. Az ekkorra már irányíthatatlanná vált jármű egy Peugeot Boxer típusú gépkocsinak csapódott, amelyet egy 18 éves férfi vezetett. Az úttesten megpördülő Volkswagen  még az utána halató Citroën Berlingóval is ütközött, amelynek a kormánya mögött egy 41 éves,Tőketerebesi járásból való férfi ült. Az ötödik eltalált személyautó egy Toyota Auris volt, amelynek 40 éves tulajdonosa Kassáról tartott Pelsőc irányába.

Baleset Berzéte

A rendőrségi szóvivő elmondása szerint a közúti billiárdban szerencsére senki sem sérült meg. A kárt 30 ezer euróra becsülik. A baleset valamennyi résztvevőjének alkoholtesztje  negatív lett.

Kövesse facebook oldalunkat is!