2022. június 25., 19:46

Ne ugrálj, mert felgyújtjuk az autódat!

Az SaS a parlament védelmi és biztonsági bizottságának összehívását követeli, mert a párt egyik tagjának, a nagymihályi polgármesteri tisztségre pályázó Milan Kaplannak felgyújtották a személygépkocsiját.

Pórul járt jelölt
Milan Kaplan
Fotó: TASR

A liberális párt nagymihályi járási elnökének, Radovan Gécinek a véleménye szerint a bűncselekmény hátterében  legnagyobb valószínűséggel Kaplan politikai tevékenysége állt, miután ő Kassa megyei képviselő is és aktívan fellépett a korrupció ellen.

Anna Zemanová, az SaS parlamenti frakcióvezetője kifejtette:

A regionális szinten tevékenykedő politikusok ilyen durva, maffia módszerekkel történő megfélemlítése megengedhetetlen."

Megerősítette azt a követelést is, hogy a védelmi bizottság rendkivüli ülésén részt vegyen Roman Mikulec belügyminiszter és Hamran István országos rendőrfőkapitány is.

Kaplan úgy vélekedett, hogy ez a cselekmény egyfajta bosszú azért, mert a korrupció ellen harcol, de így akarták őt eltántorítani attól a szándékától is, hogy induljon az ősszel esedékes regionális választásokon.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.