2024. február 29., 09:10

Merjük kimondani a józan érveinket, és képviseljük a saját érdekeinket!

Az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen tegnap kijelentette, hogy az EU-nak fel kell készülnie a háborús kockázatokra. Én azonban olyan szövetségeseket keresek, akik Európában a békére szeretnének felkészülni, megszüntetni azt a kockázatot, amelyet a von der Leyenhez hasonló politikai aktivisták okoznak, amivel hagyják kivérezni az európai országok gazdaságát, térdre kényszerítik az ipart, fegyvereket szállítanak egy EU-n kívüli nem NATO-tagállamba! 

Iván Tamás
Fotó: Facebook/Iván Tamás

Kezdték az oroszellenes szankciókkal, amelyek az oroszokon kívül minden más országot hátrányosan érintettek! Nem volt elég! Folytatták a fegyverszállításokkal, amelyek a gazdasági puccs után a biztonságunkat is kockáztatták. Ez is kevésnek bizonyult. Mostanság a nagyhatalmak arról elmélkednek, hogy katonákat is kellene küldeni Ukrajnába!

A gazdák az utcákon, az ágazat kizsigerelve! Ukrajnának még háborúzás közben is jut ereje a kárpátaljai magyarok jogait tiporni, miközben gyorsított eljárásban követelik az EU-tagságot!

Ma olyan emberek nyomják a szavazógombokat az Európai Parlamentben, akik a háborús kockázatokra készülgetnek.

Merjük kimondani a józan érveinket, és képviseljük a saját érdekeinket! Küldjünk békepárti, elkötelezett embereket az Európai Parlamentbe, hogy ezt az ámokfutást megállíthassuk! Én ebben vagyok partner!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.