2022. szeptember 1., 16:56

Iván Tamás: Az ország kormányzása káoszba fulladt, a végét járja

Szlovákia történetének egyik legnehezebb válságával kell, hogy szembenézzen.

A nagy trió
Eduard Heger - Igor Matovič - Richard Sulík
Fotó: TASR/ma7

A COVID és a háború okozta negatív gazdasági hatások már begyűrűztek pénztárcánkba, otthonunkba egyaránt, soha nem látott méreteket ölt az infláció, az üzemanyag ára az egekben, az energiárak és a gázárak olyan szinten megemelkedtek, hogy a legtöbben már ki se bírják fizetni, közben a gázellátásunk télre bizonytalanná vált, az élelmiszerárak hétről hétre rekordokat döntenek, az ország gazdasága pedig a szakadék szélén.

És mi erre a kormányunk válasza vajon? 
Egy újabb kormányválság előidézése. 

Mindezt miért? 

Mert tudják, hogy nem képesek megoldani az előttük álló feladatokat, és bíznak benne, hogy egy esetleges előrehozott választás esetén még van némi esélyük, legalábbis több mint 2 év múlva.

Nos uraim, itt az ideje, hogy mind a ketten szögre akasszák azt a bizonyos cipőt. Sokadjára bizonyították be, hogy nem képesek az ország vezetésére és nem érdemesek az emberek bizalmára. Amit pedig hátrahagynak, az egy szétrombolt gazdaság és egy szétzilált jobb oldal.

Szlovákiának stabil kormányzásra és szakmailag megfontolt döntésekre van szüksége, nem pedig bohóckodásra!

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.