2023. április 11., 19:01
Frissítve: 2023. ápr. 12. 12:14

Bombariadó a pozsonyi Auparkban

Bombariadót jelentettek az egyik legnagyobb pozsonyi bevásárlóközpontban. A rendőrök kedden kora este elvégezték a szükséges intézkedéseket, és az Einstein utcai bevásárlóközpontból evakuálták az embereket.

bombariadó az Auparkban
Fotó: Pozsonyi Rendőrség Facebook-oldala

Erről a regionális rendőrség az esti órákban tájékoztatott a közösségi oldalán. Az intézkedések miatt a forgalmat is korlátozták.

A rendőrség tájékoztatása szerint a bombariadó miatt a SZNF-híd felől az Einstein és a Pannónia (Panónska) utca irányában a bevásárlóközpont felé korlátozott a forgalom. A rendőrség arra figyelmezteti a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek ezen a szakaszon, és lehetőség szerint inkább kerüljék el ezt a szakaszt

Az Einstein utcában található Aupark bevásárlóközpontot eddig már több ízben ki kellett üríteni a múltban hasonló riasztások miatt.

„Az Einstein utcai bevásárlóközpontot bombariadó miatt evakuálták. Jelenleg üres a bevásárlóközpont” – tájékoztatott a kerületi rendőrség a közösségi oldalán.

A noviny.sk portál értesülései szerint több látogatónak nem volt ideje összeszedni a holmiját, és akik a kiürítéskor a szaunában tartózkodtak, lepedőben várakoztak kint.

Az Aupark bevásárlóközpont pirotechnikai ellenőrzése negatív eredménnyel zárult, a bevásárlóközpontot újra nyitva van a bevásárlók és a látogatók előtt.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.