Atya-gatya: az OĽaNO egyik képviselője egy szál alsónadrágban "élőzött"

2020. november 24., 19:15
ma7 Hajtman Gábor

Nem vette észre magát, vagy nem figyelt, a lényegen ez nem változtat – élőben láthatta az egész ország, ahogy egy szál alsónadrágban videózott az egyik kormánypárti képviselő, Andrej Stančík.

Fotó: Andrej Stančík facebook

Az OĽaNO-s képviselő minden vasárnap egy élő videóbejegyzéssel jelentkezik, ahol az aktuális politikai eseményeket kommentálja. Vasárnap ez egy torokfájás miatt elmaradt, helyette másnap, hétfőn csinálta meg a szokásos élő műsorát.

A „bakit” az egyik kommentelő vette észre, aki azt írta, a képviselő „főnöke”, Igor Matovič nyomdokába lép, mert ő is élő videóban hibázott.

Andrej Stančík (OĽaNO) a szokásos facebook élővideójában jelentkezett be, s mielőtt elkezdte volna mondandóját, a karosszékébe úgy ült bele, hogy látszott, felsőtestén ugyan elegáns ing feszül, alul már semmiben "tolja".

„A viselkedés és az öltözködés etikája nem mondd semmit?”  Fehérneműben beszélni a nemzet előtt tiszteletlenség ” – és hasonló hozzászólásokat lehetett olvasni a videó alatt.

A képviselő egyébként úriember módjára szokott viselkedni, a mondandója is tiszteletreméltó volt, nem használt vulgáris és egyéb sértő kifejezéseket.

Stančík egyébként reagált az esetre. Elmondása szerint azt hitte, a kamera csak a felső végtagjait veszi. A képviselő a bejegyzésében azt írta, kényelmesen szeretett volna elhelyezkedni, egyáltalán nem figyelt arra, hogy farmert vagy valami más nadrágot vegyen fel.

"Inkább ülök a parlamentben egy szál gatyában, sem mint fasiszta képviselőként töltsem ki a négyéves ciklusomat" - jegyezte meg végül.

Kövesse facebook oldalunkat is!