2020. december 2., 10:50

A rendőrök elvették egy férfi jogosítványát, mert kábítószert találtak a szervezetében

Egy fiatalokkal teli gyanús jármű ellenőrzése során a rendőrség az egyik utas szervezetében toxikus anyagokat és marihuánát állapítottak meg. A kábítószert a sofőrnél is kimutatták.

Fotó: Facebook Polícia SR Banskobystrický Kraj

Az eset Geletneken (Hliník nad Hronom) történt. A történésekről a Besztercebányai kerületi rendőrség a közösség oldalán tájékoztatott.

A vizsgálat során az egyik húszéves simonyi férfinál a rendőrök egy fehér kristályos anyagot és egy ismeretlen zöld fizikai szárazanyagot is lefoglaltak. A vizsgálatok később megerősítették, hogy met és marihuána volt.

A fiatalembernek egyébként már korábban volt dolga törvénysértéssel, ezért a nyomozó a fiatalember ellen indítványt nyújtott be.

A toxikológiai vizsgálat során, a sofőr testében is megerősítették a kábítószert. Pozitív met és marihuána használatot mutattak ki a szervezetében, ez miatt a férfi jogosítványengedélyét azonnal elvonták.

 

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.