2022. július 2., 16:13

A kormányfő kevesebbet ünnepeljen, inkább hallgassa az emberek véleményét

Eduard Heger ünnepeljen kevesebbet és hallgassa inkább az emberek véleményét.

Beolvasott
Peter Pellegrini
Fotó: TASR

Ezt Peter Pellegrini ellenzéki képviselő, a Hlas-SD elnöke mondta azzal kapcsolatban, hogy a miniszterelnök lelkesen nyilatkozott a Volvo svéd autógyár tervezett szlovákiai beruházásáról.

Mint kifejtette: az embereket most leginkább az árak drasztikus emelkedése aggasztja, ezért Hegernek tudatósítania kellene, hogy mi is valójában a feladata. Konkrét tetteket kellene megkövetelnie minisztereitől és meg kellene szabadulnia a megtestesült gonosztól, azaz Igor Matovič pénzügyminisztertől. Ha erre nem lenne képes, akkor nyújtsa be inkább a lemondását.

A Volvo megjelenése Szlovákiában jó hír, de ez nem azt jelenti, hogy a cég csak ebben a kormányban bízik, hanem azt, hogy tisztában van a szlovákok rátermettségével, akik kormányoktól függetlenül képesek megmutatni, mire képesek.

Emlékeztett rá, hogy az árak már tíz hónap óta folyamatosan emelkednek, de a kormány ezalatt csak a gyermekeknek szánt egyszeri 75 eurós segítséggel, bizonyos csoportoknak átutalt 100 euróval igyekezett enyhíteni a gondokon, miközben nagyon sok ember, köztük nyugdíjasok, olyan munkavállalók, akiknek már nincsenek kiskorú gyermekeik semmit nem kaptak.  

Az ellenzéki politikus szerint az embereket az érdekli, mit tesz valóban értük ez a kormány és nem kíváncsiak az OĽANO hazugságokat állító óriásplakátjaira vagy a maffia visszatéréséről szóló badarságokra.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.