2022. október 30., 10:47

A kormányfő gratulált a megválasztott önkormányzati képviselőknek

Eduard Heger (OĽANO) miniszterelnök gratulált az újonnan megválasztott önkormányzati képviselőknek.

Eduard Heger
Fotó: TASR

Azt mondta,

ha közösen akarják elérni, hogy Szlovákia egy jobb ország legyen, a kormány számára kulcsfontosságú az önkormányzatokkal való együttműködés.

A kormányfő várakozással tekint a közös munka elé – tájékoztatta a TASR hírügynökséget Ľubica Janíková, a miniszterelnök szóvivője.

Azt szoktam mondani, a kormány és az önkormányzatok olyanok, mint a két tüdő. Együtt kell lélegezniük és együtt kell működniük. Ez továbbra is érvényes, és megígérhetem, hogy a kormányban mindig támogatóra találnak és az ajtó nyitva áll előttük

- mondta Heger.

Hozzátette, hiszi, hogy

a lakosok olyan képviselőket választottak, akik elhozzák a várt változásokat, és sikeresen fognak munkálkodni a régiók fejlődéséért.

A miniszterelnök emlékeztetett arra, hogy az önkormányzati politika az utak állapotán, az alap- és a középfokú oktatás, a szociális szolgáltatások minőségén és a kultúrán keresztül közvetlenül érinti a lakosok életét.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.