2022. június 1., 15:59

A kormány a családoktól elvett pénzből támogatná a családokat?!

Iván Tamás rendszeresen jelentkezik portálunkon rövid jegyzeteivel, gondolatébresztő szösszeneteivel. Ezúttal a Slovnaftra kiróni tervezett különadót veszi górcső alá.

matovic
Fotó: Facebook/Iván Tamás
A Slovnaft különadó témája, amelyből Matovič finanszírozná a családtámogatási politikáját, már pár hete borzolja a kedélyeket. Matovič meggyőződése, hogy a Slovnaft nem emelné az üzemanyagok árát a rendkívüli adó miatt, Marek Senkovič, a Slovnaft igazgatója azonban állítja, ők nem ígérték meg Matovičnak, hogy nem emelkednek majd az üzemanyagárak.
 
Ettől függetlenül Szlovákiát Matovič viszont már a családtámogatási politika mintaországának vizionálja az EU-ban.
 
Összefoglalva a tények:
 
Az új adó elfogadása esetén nem kizárt az üzemanyagárak további növekedése, így végeredményben pont a családok járják majd meg.
 
Az EU-ban van már családtámogatási mintaország, úgy hívják, hogy Magyarország. Nem kell messzire menni, csak alkalmazni az ott bevált elemeket.
 
Még jó, hogy a kormányunk nekünk és a családoknak akar jót. Bele sem merek gondolni mi, lenne ha rosszat akarna. Meddig tart még az esztelenség?
 
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.