Palóc Húsvét Füleken

,  

Fülek. A füleki vár húsvéthétfőn hagyományosan, ünnepi rendezvénnyel várta az érdeklődőket. A Palóc Húsvét immár tizenkettedik alkalommal valósult meg. Az érdeklődők a kézműves foglalkozások és a kirakodóvásár mellett megtekinthették a környékbeli magyar és szlovák néptánccsoportok és a budapesti Góbé Zenekar műsorát.

Forrás: Hírek.sk

Palóc Húsvét Füleken

,  

Fülek. A Palóc Húsvét immár tizedik alkalommal valósult meg Füleken. A szervezők fontosnak tartják a hagyományápolást, a programot is ennek jegyében állítják össze minden évben. A látogatók  idén a hagyományos kézműves foglalkozások és a kirakodóvásár mellett megtekinthették az Ifjú Szívek Táncszínház- Felvidéki Kakukktojás című szerkesztett műsort és élvezhették a Cimbalom Trio etnojazz-zenekar koncertjét is.

Forrás: Hírek.sk

Palóc Húsvét Füleken

,  

Fülek. Lopakodó, vizes palackot szorongató legények, hangos sikolyok, vidám kacagás kíséretében kezdődött a hagyományos Palóc Húsvét című rendezvény Füleken.

Forrás: Hírek.sk

Palóc húsvét Füleken

,  

Fülek. Kézművesfoglalkozások, gyermekprogramok várták a Palóc Húsvét elnevezésű rendezvény látogatóit. Az időjárás miatt idén a várudvar helyett a Városi Művelődési Központ adott otthont a húsvéti fesztiválnak.

Forrás: Hírek.sk