2018. március 24., szombat - Gábor, Karina
Cikkek közt...  Videók közt...  
Saját showműsora lesz Lady Gagának 2017. december 20., szerda 12:06 | Hírek.sk | Forrás: MTI
LAS VEGAS. Saját showműsora lesz Lady Gagának Las Vegasban.

A 31 éves amerikai énekesnő a Twitteren erősítette meg, hogy igazak a híresztelések, és 2018 decemberétől két éven át a Park MGM (volt Monte Carlo) kaszinó- és szállodakomplexum 5300 férőhelyes színháztermében, a Park Theaterben fog koncertezni.   

A sztár hangsúlyozta, "élete nagy álma" valósult meg azzal, hogy állandó Las Vegas-i fellépőként olyan óriások nyomdokába léphet, mint Tony Bennett, Frank Sinatra, Elvis Presley, Judy Garland vagy Liza Minnelli.   

Az énekesnőnek olyan élő szupersztárokkal kell majd megküzdenie a közönségért, mint Elton John, Britney Spears vagy Mariah Carey. Utóbbi épp meghosszabbította két évvel Las Vegas-i szerződését. Lady Gaga azt ígéri, az ő showja más lesz, mint bármi, amit Las Vegas valaha is látott.   

A vezető zenészek körében népszerű a Las Vegas-i szerződés, mert lehetővé teszi, hogy egyetlen városban, a turnézás viszontagságai nélkül lépjenek fel rengeteg ember előtt. A fellépések pontos idejét és a jegyárakat később közlik.   

Lady Gaga januárban és februárban nyugat-európai nagyvárosokban turnézik, pótolva a betegség miatt szeptemberben elhalasztott koncertjeit.

Fotógaléria
Megosztás:
Add a Startlaphoz