2018. február 19., hétfő - Zsuzsanna
Cikkek közt...  Videók közt...  
Mick Jagger 52 évvel fiatalabb nőnek udvarol 2017. november 01., szerda 10:36 | Hírek.sk | Forrás: hirado.hu, dailymail.co.uk
PÁRIZS. A 74 éves Mick Jagger most egy 22 éves hölgynek csapja a szelet. A párt többször is lencsevégre kapták párizsi randevúikon.

A Rolling Stones legendát és a nála 52 évvel fiatalabb film producert a hónapban sokadszorra kapták lencsevégre a francia fővárosban. A 74 éves Mick Jagger a pletykák szerint először vacsorázni hívta a 22 éves szépséget, majd további randevúkat is kért Noor Alfallah-tól, míg a banda Párizsban tartózkodott a No Filter turné kapcsán.

Bár a szívtiprónak 10 hónappal ezelőtt született meg Melanie Hamrickkel közös kislánya, Deveraux, egy ideje már kereste a következő hódítását, ugyanis Mick és Melanie még azelőtt szakítottak, hogy megszületett volna a baba.

A veterán zenésznek korábbi kapcsolataiból – Marsha Hunt, Bianca Jagger, Jerry Hall és Luciana Gimenez Morad – már van hét gyereke, ők 17 és 45 éves kor közöttiek, valamint öt unokája és egy dédunokája, utóbbi 2014 májusában született.

Fotógaléria
Megosztás:
Add a Startlaphoz