2018. február 20., kedd - Aladár, Álmos
Cikkek közt...  Videók közt...  
Újságírók választottak szépségkirálynöt 2017. szeptember 14., csütörtök 13:56 | Hirek.sk  | Forrás: Hirek.sk
POZSONY. A számos hazai szépségverseny legrangosabbikát „Miss Universe SR” néven ismerte meg a hazai közönség. Idén immár a 19. évfolyamát rendezik, és mint minden évben, a szépségkirálynői és a két udvarhölgyi címen kívül számos egyéb díjért is versengenek a lányok. Ezek egyike a Miss Média, vagyis az újságírói díj.

Odaítélése ezúttal is hangulatos ünnepség keretében történt a főszponzor Mercedes-Benz hazai importőrének pozsonyi székházában.

Nos, végképp nem volt könnyű dolgunk egyetlenegyet kiválasztani az összesen 12, szebbnél szebb lány közül. Jól bizonyítja ezt, hogy a szavazatok összeszámlálása után kiderült: a második helyezett mindössze egyetlen vokssal maradt el a győztestől. Aki végül is a 19 éves bazini Vanessa Bottánová lett; nyereményként egy hétvégét tölthet majd partnerével együtt a rajecfüdői (Rajecké Teplice) Aphrodite Palace elnöki lakosztályában. Természetesen teljes, luxusszínvonalú ellátással, összesen 5000 euró értékben.  

A verseny fődíja – egy Mercedes-Benz A típusú gépkocsi – október 21-én, a pozsonyi várban megrendezendő gálán, egyben országos döntőben talál majd gazdára, amelyet a Szlovák Televízió is közvetít.

Vas Gyula

Fotógaléria
Megosztás:
Add a Startlaphoz