2018. február 18., vasárnap - Bernadett
Cikkek közt...  Videók közt...  
Schumacher családja a sajtóval pereskedik 2017. február 17., péntek 15:37 | Hírek.sk | Forrás: Blikk.hu
HAMBURG. Hamis információk közlése miatt pereskedik Michael Schumacher családja, amelynek központi témája a legenda jelenlegi állapota.

A héten elkezdődött egy hosszú tárgyalási folyamat, amelynek apropója a legendás versenyző egészségügyi állapota. Erre azért került sor, mert a német Bunte című lap valótlan híreket állított a pilótáról, miszerint Schumacher már tud járni.

A bajnok menedzsere, Sabine Kehm azonnal cáfolta ezt az értesülést, s bekeményített. Olyannyira, hogy beperelte az újságot, mivel senki sem adott ki ilyen jellegű információt a nagy világnak. A bírósági meghallgatás során az újság főszerkesztőjét, nevezetesen Tanja Mayt felelősségre vonták, akinek az ügye a nyilvánosság teljes kizárása mellett történik Hamburgban - közölte az Express.co.uk.

Schumacher családja korábban már hasonló ügyben is érintett volt. Akkor egy paparazzi fotó miatt indítottak jogi eljárást. A képeken Corinna Schumacher volt, aki a síbalesetet szenvedő férjéhez ment a grenoble-i kórházba. Az ügy lezárásaként mintegy 60 ezer eurós kártérítést kaptak - írta a Blikk.

A hétszeres világbajnok Forma-1-es versenyző 2013 decemberében szenvedett súlyos balesetet síelés közben. Az esetet követően rengeteg műtéten és kezelésen átesett már, jelenleg a svájci Glandban található birtokán ápolják. Az állapota felől még a mai napig nem lehet semmi biztosat tudni, ami egyesek szerint aggasztó lehet.

Fotógaléria
Megosztás:
Add a Startlaphoz