2018. február 21., szerda - Eleonóra
Cikkek közt...  Videók közt...  
Csak erős idegzetűeknek! - "Kilövette agyát" egy angol férfi 2012. június 15., péntek 21:01 | Hírek.sk | Forrás: topky.sk. thesun.co.uk
LONDON. Megy az angol nő az utcán, szeme a földet pásztázza. Felnéz, és elsikítja magát. Előtte egy szétlőtt agyú férfi bandukol. Téved, aki azt hiszi, hogy ez kitaláció.

Wolverhampton lakói kénytelenek együtt élni a gondolattal, hogy bármikor elsétálhat előttük egy szétlőtt agyú férfi. Ez a valaki, név szerint "Doctor Evil" McCarthy valóban sokkoló látványt nyújt. Egy morbid ötlettől vezérelve megváltoztatta a küllemét. Haját hátul leborotváltatta, és egy golyó ütötte lyukat tetováltatott a csupasz fejére. Kérésnek megfelelően tetováló a vérről és szövetdarabokról sem feledkezett meg.

A gyengébb idegzetűeknek Wolverhamptonben bele kell törődniük abba, hogy reggelizés, vagy ebéd  után  nem tanácsos sétálniuk az utcán, mert  gyomruk nem kell, hogy minden esetben bírja a látványt.  Mivel a rajzot szuper tartós festékkel vitték fel a fejre,  a helyiek legfeljebb abban bízhatnak, hogy Mac egyszer ráun a drasztikus tetkójára, és újra megnöveszti a haját.

A férfi egyébként több más tetoválás és piercing  tulajdonosa. Még nyelvét is átszabatta kétágúra. 

Fotógaléria
Megosztás:
Add a Startlaphoz