2018. február 18., vasárnap - Bernadett
Cikkek közt...  Videók közt...  
Köszöntjük Önt a Hírek.sk honlapján!
 
A Hírek.sk televíziós hírportál 2011 március 15-én jelent meg a világhálón. Szerkesztői és külső munkatársai felvidéki magyar televíziósok, akik munkájuk révén közvetlen kapcsolatban állnak a magyarlakta települések lakosságával. Ez a közvetlen kapcsolat a Hírek.sk portál egyik legfőbb erőssége.
 
A stábok naprakészen tájékoztatják hírportálunkat a helyi közösségek életének főbb mozzanatairól. Külső munkatársaink átlagosan 80-100 tudósítást, riportot és stúdióbeszélgetést készítenek havonta magyar nyelven a szlovákiai és a magyarországi televízióknak. Az alkotások jelentős része megtekinthető hírportálunkon is.
 
Szeptember 15-től reggelente friss tartalommal jelentkezik a Felvidéki Híradó, aktuális politikai, kulturális és szórakoztató jellegű tudósításokkal. Fókuszban című műsorunkban ismert közéleti személyiségekkel, szakértőkkel és szaktekintélyekkel beszélgetünk a közösségünket érintő kérdésekről, havi rendszerességgel.
 
A portálunkon közölt audiovizuális tartalmak Videótárunkban egyenként is megtekinthetőek. A tájékozódás megkönnyítése érdekében kulcsszavak, témakör, település, megszólaló, alkotó, és dátum alapján lehet szűkíteni a keresést. A Videótárban rovatok szerint is elkülönítettük a tartalmakat, hogy mindenki a lehető leggyorsabban megtalálja az érdeklődésének leginkább megfelelő videókat. A Hírek.sk portálon lehetőség szerint besoroljuk a Videótárba munkatársaink hosszabb lélegzetű, értékes alkotásait, díjnyertes filmjeit is, mivel meggyőződésünk, hogy ezek nem évülnek el az idő múlásával sem.
 
A portál szöveges tartalmát aktuális és közérdekű hírek, fotók, háttéranyagok alkotják, amelyek gyakran videó tartalommal egészülnek ki. Figyelemmel követjük a hazai és a határon túli politikai eseményeket, monitorozzuk a tudomány, a szórakozás, a kultúra, az oktatás, valamint a hitvilág napi történéseit. A Múltunk rovat nemzetünk történetére fókuszál, de foglalkozik a világtörténelmet formáló eseményekkel, személyekkel is.
 
A szerkesztőség kiemelten fontosnak tartja a pártatlan, sokoldalú hír és információszolgáltatást, az egyes régiókban megfogalmazódó vélemények széleskörű bemutatását. Mivel a Hírek.sk portál egységes médiafelületként működik, így célközönsége nem csupán a felvidéki magyarság. Potenciális felhasználóink száma a határ mindkét oldalát tekintve 900 ezer fő.
 
Hírportálunk főbb feladatai röviden
 
 - Friss hírek, információk közvetítése
 - A felvidéki magyarság értékeinek, tevékenységének bemutatása
 - Az egyes régiók kulturális értékeinek népszerűsítése
 - Közösségformálás
 
Bízunk benne, hogy tevékenységünk a felvidéki magyarság megerősödését szolgálja.
 
Részletes keresés
Szórészlet: Rovat: Dátum: -tól - -ig Hol: Cikkek közt...Videók közt...
Fő támogatónk