2018. február 19., hétfő - Zsuzsanna
Cikkek közt...  Videók közt...  
Leomlott egy nyolcemeletes háztömb sarokrésze Oroszországban, halottak 2017. november 09., csütörtök 20:03 | Hirek.sk  | Forrás: MTI
MOSZKVA. Leomlott egy nyolcemeletes panelház sarokrésze csütörtökön a nyugat-oroszországi Izsevszk városában, a romok alól eddig négy halálos áldozatot emeltek ki - jelentette az Interfax orosz hírügynökség.

Értesülések szerint az egyik alsó szinten lévő lakásban gázrobbanás történt, aminek következtében teljes magasságában leomlott a panelház sarka. A megsemmisült nyolc lakásban a RIA Novosztyi orosz hírügynökség szerint összesen 28 ember lakott.

A legfrissebb információk szerint négy ember vesztette életét a szerencsétlenségben, négyen pedig megsérültek.

A helyszínen több mint négyszázan vesznek részt a mentési munkálatokban, és több mint száz munkagépet mozgósítottak. A hatóságok szerint félő, hogy a romok alatt további áldozatokat találnak.

Elővigyázatosságból a megsérült panelház összes lakóját evakuálták.

Szemtanúk és a szerencsétlenségről készített felvételek szerint a lakórész kártyavár módjára, másodpercek alatt omlott össze.

Izsevszk Oroszország európai részén, az Uráltól nyugatra található, Udmurtföld fővárosa. Nehézipari és hadiipari központ. Tatabánya testvérvárosa.

Fotógaléria
Megosztás:
Add a Startlaphoz