2018. február 20., kedd - Aladár, Álmos
Cikkek közt...  Videók közt...  
Ügyvédet váltott Rezešová – Csak az időt húzza? 2013. augusztus 24., szombat 10:04 | Hírek.sk | Forrás: Pluska.sk, Korzár.sk
KASSA. Röviddel perének megkezdése előtt ügyvédet váltott Eva Varholíková-Rezešová, aki tavaly augusztusban négy halálos áldozattal járó balesetet okozott az M3-as autópályán.

Eva Varholíková-Rezešová pere augusztus 27-én veszi kezdetét a vádlott, majd a tanúk meghallgatásával. A tárgyaláson azonban már nem eddigi ügyvédje védi majd a milliomosnőt. Rezešová ugyanis visszavonta Tóth Gábor megbízását és Novák Péter egri ügyvéd személyében új védőt választott – számolt be a pluska.sk portál.

Jogi szakértők szerint röviddel a per kezdete előtt az ügyvédváltás meglepő lépés. Két lehetséges magyarázata lehet. Az első szerint a védő már nem élvezi kliense bizalmát, a második lehetőség pedig az, hogy a vádlott időt akar nyerni. Az új ügyvéd ugyanis időt kérhet a felkészülésre, a vádirat áttanulmányozására, ami miatt elnapolhatják a tárgyalást.

Mint ismert, Varholíková-Rezešová BMW terepjárójával 2012. augusztus 21-én az M3-as autópálya 44-es kilométerszelvényénél fékezés nélkül belecsapódott az előtte haladó Fiat Puntóba. A kisautó megpördült, felborult, majd kigyulladt. Négy utasából három szörnyethalt, a negyedik áldozat – bár súlyos sérülésekkel sikerült kimásznia a roncsból – két nappal az ütközést követően a kórházban elhunyt.

Fotógaléria
Megosztás:
Add a Startlaphoz