2018. január 19., péntek - Sára, Márió
Cikkek közt...  Videók közt...  
Halálos kimenetelű baleset történt Cseklésznél 2017. november 08., szerda 11:08 | Hírek.sk | Forrás: TASR | Fotó: TV Markíza
POZSONY, CSEKLÉSZ. Egy 22 éves férfi életét követelte az a közúti baleset, amely szerdán reggel a Szenci járában található Cseklész és Pozsonyivánka között történt – erősítették meg a TASR hírügynökségnek a rendőrök és a mentők.

Az érintett járművek szemközt ütköztek egymással. A fiatalember a helyszínen életét vesztette. A baleset során egy további személy megsérült. "Sérüléseket szenvedett egy 63 éves férfi, akit a mentők szállítottak kórházba" -- mondta el Alena Krčová, az Egészségügyi Mentőszolgálat Műveleti Központjának (OSZZS) szóvivője.

Az említett útszakaszon rendőrök irányítják a forgalmat. "Eltávolítjuk a baleset következményeit, s azt dokumentáljuk" – tájékoztatott a Pozsonyi Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője, Michal Szeiff, aki az arra közlekedő sofőröket türelemre intette.

A balesetről szerdán 5.45 óra után tájékoztatták a rendőröket. Kiderült: egy Pozsony felé haladó Honda és egy BMW személygépkocsi karambolozott egymással. A baleset körülményeinek tisztázásával és annak okaival a szenci rendőrök foglalkoznak.

Fotógaléria
Megosztás:
Add a Startlaphoz