2018. január 20., szombat - Fábián, Sebestyén
Cikkek közt...  Videók közt...  
„Véget ért a mesevilág!” a somorjai Duna utcai óvodában 2017. június 29., csütörtök 15:11 | Hírek.sk | Forrás: Hírek.sk, - komzsík -
SOMORJA. Ballagást tartottak Somorján a Duna utcai óvodában, a gyerekek elbúcsúztak az intézmény alkalmazottaitól, majd vidám műsorral kedveskedtek szüleiknek, nagyszüleiknek.

Somorján a Duna utcai óvodában június utolsó hetében énekelve járták körül az ovisok a csoportszobákat, 122 ovis búcsúzott egymástól, elköszöntek az óvoda összes óvó nénijétől, a takarító néniktől és a szakács néniktől, illetve az óvoda udvarát is körbejárták.

Délután pedig a feldíszített csoportszobában a gyerekek ünnepélyes hangulatban, szívmelengető vidám műsorral kedveskedtek szüleiknek, nagyszüleiknek.

A jelenlevőket az intézmény vezetője, Zacharov Erika köszöntötte, aki a leendő kisiskolásoknak jó pihenést kívánt a nyárra, hogy újult erővel és lelkesedéssel tudják kezdeni a szeptemberi tanévet. Mint elmondta, szeptembertől 19 iskolaköteles gyermek már az iskolapadokat koptatja majd. Egyúttal a szülőknek is megköszönte az egész éves együttműködést és támogatást.

Fotógaléria
Megosztás:
Add a Startlaphoz