2018. február 21., szerda - Eleonóra
Cikkek közt...  Videók közt...  
Utasokkal teli autóbusz karambolozott Rimaszombat közelében 2017. május 18., csütörtök 15:10 | Hírek.sk | Forrás: čas.sk | Fotó: noviny.sk
RIMASZOMBAT. Utasokkal teli autóbusz karambolozott csütörtökön a Rimaszombati járásbeli Osgyán községben. A sofőr rosszul lett, a mentők újraélesztették, de a kórházba szállítást követően életét vesztette.

Eddig ismeretlen okok miatt az autóbusz vezetője rosszul lett. A jármű letért az útról, s áttörte egy játszótér kerítését. Szerencsére az utasoknak nem történt bajuk, a buszsofőr eszméletét vesztette.

A helyszínre érkező mentők egy órán át próbálták újraéleszteni a sofőrt. Ez sikerült is neki, s ezt követően az 56 éves rimaszombati férfit, Mariánt a legközelebbi kórházba szállították, ott azonban meghalt.

Mária Faltániová rendőrségi szóvivő közölte, halálokozás címén indítottak eljárást.

A čas.sk portálnak az egyik utas is nyilatkozott. „Cserepes (Hrnčiarska Ves) községben szálltam fel kislányommal az autóbuszra, Rimaszombatba utaztunk. Már az út során észrevettem, hogy a sofőr nagyon sápadt és izzad. Osgyánban nem állt meg a buszmegállóban, majd lehajtott az útról a játszótérre. Szörnyű csörömpölést hallottam. Nagyon féltem, a kislányom sírt” – mondta a rémült nő.

Fotógaléria
Megosztás:
Add a Startlaphoz