2018. február 20., kedd - Aladár, Álmos
Cikkek közt...  Videók közt...  
A Selye János Egyetem idén is meghirdeti az üzleti terv készítés versenyét 2017. január 05., csütörtök 10:32 | Hirek.sk  | Forrás: Hirek.sk, KaTaSje
KOMÁROM. A Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Kara és a Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Karának Hallgatói Önkormányzata immáron negyedik alkalommal hirdeti meg az ÜZLETI TERV KÉSZÍTÉS versenyt. A versenyfelhívásra középiskolás diákok jelentkezését várják. Jelentkezési határidő: 2017. január 15.

A jelentkezők egy előre megadott struktúrában – a CANVAS üzleti modell alkalmazásával – prezentálhatják üzleti elképzeléseiket.

Az üzleti tervezés a külső körülmények kezelése, az összefüggések átlátása, az egyedi jellemzők, a stratégiai szemléletmód és a jövőre vonatkozó előrejelzés miatt nagy kihívást jelent. Egy üzleti terv készítése az egyik legegyedibb feladat, amellyel életünk során szembe kerülhetünk.

"Amennyiben úgy gondolod, hogy egyedül vagy diáktársaiddal közösen szakmai zsűri előtt mérettetnél/mérettetnétek meg egy vállalkozói ötletet, akkor látogass el a verseny weboldalára (http://utv.ujs.sk), ahol további részleteket tudhatsz meg a jelentkezésről és a korábbi évek versenyeiről!" - olvasható a felhívásban.  

A zsűri döntése alapján az első három csapat értékes díjakban részesül.

A verseny fővédnöke a Gazdaságtudományi Kar dékánja, RNDr. Bukor József, PhD.

Jelentkezési határidő: 2017. január 15.

Fotógaléria
Megosztás:
Add a Startlaphoz