2018. január 19., péntek - Sára, Márió
Cikkek közt...  Videók közt...  
Pozsonyban a rendőrség felkészült a szilveszterre 2017. december 31., vasárnap 9:31 | Hírek.sk | Forrás: teraz.sk
POZSONY. Az idei fővárosi szilveszteri ünnepség fokozott rendőri felügyelet mellett zajlik majd, éjfél előtt a városközpontban forgalomkorlátozással is számolni kell – tájékoztatott Veronika Slamková, a pozsonyi kerületi rendőrség szóvivője.

A Vajanský rakpartot és a Híd (Mostová) utcát kevéssel az éjféli tűzijáték kezdete előtt lezárják. „A rendőrjárőrök az idén sem fogják elnézni, ha ittas vagy más függőséget okozó szer hatása alatt álló gépkocsivezetők ülnek a volán mögé” – nyilatkozta Slamková.

A szilveszteri mulatságot a közrendészeti, közlekedési és bűnügyi rendőrség felügyeli. A történelmi városközpont bejáratánál ellenőrzésekre kell felkészülni, ittas vagy más függőséget okozó anyag hatása alatt álló személyeknek tilos a belépés. Üvegeket, különféle botokat, karókat és tűzijátékot bevinni tilos, a rendőrség el fogja kobozni.

A legnagyobb tömegre a Hviezdoslav és a Ľudovít Štúr téren, illetőleg a környező utcákban számítanak, valamint a Duna parton, az Óváros tér felől.

A rendőrség óva int a zsebtolvajoktól, azt ajánlják, a pénztárcákat és más értéktárgyakat ne tegyék olyan helyre, ahonnét könnyen ellopható.

„A gépkocsivezetőknek különösen ügyelniük kellene, hogy parkolásnál olyan helyet válasszanak, ahol általában tűzijáték használatára nem kerül sor” – figyelmeztetett Slamková.

Fotógaléria
Megosztás:
Add a Startlaphoz