2018. február 19., hétfő - Zsuzsanna
Cikkek közt...  Videók közt...  
Szomáliai migráns támadott egy alkalmazottra a homonnai menekülttáborban 2017. november 09., csütörtök 16:34 | Hírek.sk | Forrás: TASR | Fotó: TASR
HOMONNA. Kedden este egy szomáliai menekült állítólag fizikailag bántalmazta a homonnai menekülttábor egyik alkalmazottját – tájékoztatott Jana Migaľová, az eperjesi kerületi rendőrség szóvivője. A 29 éves alkalmazott éppen gyógyszert vitt a 26 éves szomáliainak, amikor az rátámadt.

„A szomáliai többször ököllel az alkalmazott arcába ütött, majd egy kést tett a nyakára” – magyarázta Migaľová, majd hozzátette: a támadó szóban is megfenyegette. Az incidenst követően a földre taszította a 29 éves Jozefet, majd a lábát rugdosta.

„A megtámadott férfi testét zúzódások borították, s a bal combja is feldagadt. Az alkalmazottban egészsége és élete megóvása miatt a szomáliai férfi támadása komoly félelmeket keltett. A történteket követően a támadót a rendőrségi fogdába vitték” – nyilatkozta a szóvivő.

A homonnai rendőrség életveszélyes fenyegetés miatt vádat emelt a támadó ellen. „Amennyiben a vád beigazolódik, a férfi hat hónaptól három évig terjedő börtönbüntetést kaphat” – zárta le a témát Migaľová.

Fotógaléria
Megosztás:
Add a Startlaphoz