2018. február 20., kedd - Aladár, Álmos
Cikkek közt...  Videók közt...  
Betörő járt Milan Kňažko villájában, a színész meglőtte 2017. január 11., szerda 10:49 | Hírek.sk | Forrás: Aktuality.sk, Čas.sk, TASR
POZSONY. Betörő hatolt be szerdára virradó éjjel Milan Kňažko pozsonyi villájába. A közismert színész és volt politikus legálisan tartott fegyverével védekezett, rálőtt az idegenre – tájékoztatott a Nový čas napilap internetes portálja.

A Čas.sk portálnak Milan Kňažko megerősítette, hogy ilyen incidens történt.

 „A rendőrség éjjel 1:34-kor hívta ki a mentőket egy 49 éves férfihez egy, a pozsonyi Havlíčková utcában található házhoz” – mondta el az Aktuality.sk portálnak a mentők szóvivője, Jozef Minár. Megerősítette: a mentők a helyszínen megállapították, hogy a férfi könnyebb lőtt sérülést szenvedett a lábán. „Ellátták a sérülését, majd a Mickiewicz utcai kórházba szállították őt“ – tette hozzá Minár.

Milan Kňažko a TASR hírügynökségnek is megerősítette, hogy múlt éjjel egy betörő hatolt be a villájába. „Ez igaz, egy betörő volt ott” – közölte. Részleteket nem árult el, mivel még folyamatban van az eset kivizsgálása. „Eddig még nem hallgattak ki” – tette hozzá, egyúttal megjegyezte, nem tartaná helyesnek, ha jelenleg véleményt nyilvánítana az esetről.

Fotógaléria
Megosztás:
Add a Startlaphoz